Νέα

Μαθήματα Ζωγραφικής με την Αλεξάνδρα Μιχάλη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Ζωγραφική… εκ του φυσικού 13 και 19 Οκτωβρίου 2018

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο σας προσκαλεί σε ένα συμμετοχικό εργαστήρι ζωγραφικής στις αίθουσες των γεωμετρικών Αγγείων και στις αίθουσες των Γλυπτών. Στο πλαίσιο της εικαστικής έκθεσης «Κούρος …εκ του φυσικού» που φιλοξενείται στο Καφέ του Μουσείου από τις 5/9 έως τις 4/11/2018, η ζωγράφος Αλεξάνδρα Μιχάλη θα μοιραστεί με όσους αγαπούν τη ζωγραφική και το σχέδιο, τα μυστικά της σχεδίασης στο χαρτί και της ζωγραφικής «εκ του φυσικού» μέσα στο Μουσείο. Διαβάστε περισσότερα «Μαθήματα Ζωγραφικής με την Αλεξάνδρα Μιχάλη στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο»

Το μουσείο με τη ματιά ενός ζωγράφου

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

με αφορμή την έκθεσή μου ζωγραφικής με τίτλο «Κούρος…εκ του φυσικού» από 5/9/2018 – 4/11/2018 στο Καφέ του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών, Πατησίων 44, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΟΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ Η  ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΔΩΡΕΑΝ.

Για όσους επισκέπτες όμως επιθυμούν να ανιχνεύσουν το διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ πρωτότυπων εκθεμάτων του Μουσείου και των έργων μου, έχω την χαρά να προσφέρω:

α) μία περιήγηση στην έκθεσή μου με συζήτηση,
β) μία γνωριμία…εκ του φυσικού με εμβληματικά έργα συλλογών του Μουσείου τα οποία τροφοδότησαν τη δουλειά μου.

Στην περίπτωση αυτή  η μόνη επιβάρυνσή σας είναι το εισιτήριο εισόδου στις αίθουσες του Μουσείου. Πληροφορίες ωρών λειτουργίας και εισιτηρίων γενικής εισόδου στο Μουσείο δίνονται στην ιστοσελίδα του μουσείου http://www.namuseum.gr/).

Προτεινόμενες ημέρες συνδυαστικής επίσκεψης:

Κυριακές 21, 28 Οκτωβρίου και 4 Νοεμβρίου.
Ώρα έναρξης 12:00. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο info(Replace this parenthesis with the @ sign)alexandramichali.com με την επιθυμητή ημερομηνία.

Η ανωτέρω επίσκεψη μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη ημέρα κατόπιν συνεννόησης.

Eυχαριστώ,
Αλεξάνδρα Μιχάλη

Πληροφορίες για το σύνολο της δουλειάς μου στο: www.alexandramichali.com